Новогодишна честитка од градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов

Почитувани мои штипјани, Како ја завршивме годината 2021, оставам да кажете вие. Како Градоначалник имав краток период од два месеци, во кој се вложив максимално во реализација на планираните активности на локалната самоуправа и остварување на ветувањата кои ги дадов пред моите сограѓани – дека ќе работам чесно и посветено, единствено во остварување на вашите…