БЕСПЛАТНИ СПОРТСКО-РЕКРЕАТИВНИ АНТИСТРЕС ТРЕНИНЗИ ЗА САМОХРАНИ МАЈКИ

ЕХО, во соработка, и со поддршка од Општина Штип, согласно Програмата за еднакви можности , ќе спроведува серија од рекреативно-спортски тренинзи наменети за помош при справување со стрес за самохраните мајки од Општина Штип. Тренинзите ќе се реализираат на отворено во периодот од септември до декември 2021 година, почнувајќи од 9 ти септември на мини…