Конзоли на река Отиња

Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски беше во посета на Општина Штип. По средбата со в.д. Градоначалникот на Општина Штип, Јане Миланов имаа заедничка изјава во врска со капиталните дотации од Владата за Општина Штип, кои ќе бидат наменети за изградба на конзоли на река Отиња. В.Д. Градоначалникот на Општина Штип, Јане Миланов истакна…