Обраќање на градоначалникот Благој Бочварски во врска со ситуацијата во Штип

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски одржа прес конференција во врска со ситуацијата со вирусот Ковид 19, на која ги изнесе следните информации: Почитувани граѓани, Во моментот Штип се наоѓа во специфична состојба и нов момент на висок пик на вирусот во градот. Се обраќам до сите Вас пред овој продолжен викенд во кој…