Донација од 50 таблети од фирмата Еколог интернационал

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски прими донација од тетовската фирма „Еколог интернационал“ и семејството Дестани. Се работи за донација од 50 таблети за деца од основните училишта кои потекнуваат од социјално загрозени семејства. Овие таблети ќе им помогнат на многу деца да ги следат онлајн часовите додека трае вонредната состојба. „Сакам да упатам…