Честитка по повод Велигденските празници

Почитувани сограѓани, Овој празник е значаен за многу наши сограѓани, но и за многу христијани насекаде во светот. Неговата симболика нека го зацврсти победничкиот дух кај сите, особено во овие тешки времиња во кои се соочуваме со сериозни предизвици и искушенија. Навиките и ритуалите ги менуваме и прилагодуваме за да дадеме соодветен одговор на новата…