Пролетни денови на училишниот спoрт

Утре на 27.03.2024 година(среда) во 10 часот, во спортската сала на СОУ”Коле Нехтенин” ќе стартува училишниот спортски настан “Пролетни денови на училишниот спорт”. Учениците од штипските средни училишта ќе се натпреваруваат во следните спортските дисциплини: -Кошарка -Фудбал -Одбојка Настанот е во организација на Општина Штип и Сојузот на училишен спорт од Штип со цел насочување…

Услови за добивање на кои можат да се истакнуваат изборни плакати

⇓ Услови за добивање на кои можат да се истакнуваат изборни плакати за редовните избори за пратеници во собранието на република северна македонија и избор на претседател на република северна македонија