Денес навршуваат 82 години од бомбардирањето на градот Штип

Денес навршуваат 82 години од бомбардирањето на градот, а Штип се сеќава на пролеаната крв и на жртвите за денешната слобода! Штипјани никогаш нема да ги заборават загинатите, а нашата обврска е да ја продолжиме мисијата кон подоброто и човечното, искористувајќи ги најдобро можностите што ни се дадени, благодарение на нашите бранители.