Соопштение за организирање на јавна презентација и јавна анкета по изготвена измена и дополнување на ДУП за дел од УЕ27 населба Автокоманда, општина штип

⇓ Соопштение за организирање на јавна презентација и јавна анкета по изготвена измена и дополнување на ДУП за дел од УЕ27, дел од населба Автокоманда, Општина Штип ⇓ Одлука за организирање на јавна презентација и јавна анкета по изготвена измена и дополнување на ДУП за дел од УЕ27, дел од населба автокоманда, општина штип ⇓…

Градоначалникот Иван Јорданов во посета на о.Врање

Градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов, беше гостин на Свечената академија по повод одбележувањето на Денот на градот и годишнината од ослободувањето на Врање. Градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов, на покана на Градоначалникот на Општина Врање, Слободан Миленковиќ, денес беше гостин на Свечената академија по повод одбележувањето на Денот на градот и годишнината од ослободувањето…