Зголемување на семејството на жители во ЗОО паркот Бриони

Штипјани од денеска ќе имаат причина повеќе да го посетат ЗОО паркот Бриони. Продолжуваме и во наредниот период со зголемување на семејството на жители во ЗОО паркот Бриони.                                                       …