Средба со Амбасадорот на Франција во Македонија Сирил Бомгартнер

На вчерашната средба со Н.Е. Амбасадорот на Франција во Македонија Сирил Бомгартнер, ги потврдивме нашите заложби за соработка и заедничка реализација на поставените цели. Економскиот развој, образованието, културното наследство и добрите меѓусебни односи беа во фокус на нашиот продуктивен разговор. Овој состанок ни даде добра основа за продлабочување на меѓусебните релации и активна комуникација за…