Паркинг места во населба 8-ми Ноември

Градоначалникот на Општина Штип и директорот на ЈП Стипион 2011 извршија увид во градежните активности во населба 8ми Ноември. На местата каде што беа отстранети времените лимени гаражи ќе се изградат паркинг места, кои ќе го олеснат функционирањето и секојдневието на тамошните жители. Овој проект е еден од многуте кои ги ветивме и веќе ги…