Посета на Државното првенство во борење за возрасна категорија У23 за 2022 година

Денес, Градоначалникот на Општина Штип Иван Јорданов, во спортската сала на СОУ “КОЛЕ НЕХТЕНИН” – Штип, присуствуваше на Државното првенство во борење слободен стил и женско борење за возрасна категорија У23 за 2022 година, на кое што учествуваа вкупно 73 борачи/ки.