Теренска активност за чистење на снежни наноси

Експресно, со механизација за одржување на улиците во зимски услови, Градоначалникот на Општина Штип Иван Јорданов направи увид на улиците во Општината,со цел да се обезбеди безбедни услови за возачите и сите наши граѓани. Јавните претпријатија во текот на ноќта ќе бидат на терен и ќе овозможат снегот да не биде пречка во текот на утрешниот ден!