Посета на бугарскиот амбасадор, неговата екцеленција Ангел Ангелов

Денес Градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов , оствари средба со Неговата екцеленција Амбсадорот на Република Бугарија во Република Македонија, накоја разговараа за теквните проекти кои што се реализираат. Воспоставувањето на партнерства со општини од Бугарија позитивно ќе влијае врз развојот на град Штип, со што тековно ќе се реализираат и  нови проекти од областа…