Работилница за изработка на стратегија за соработка со граѓанскиот сектор 2021-2025 на Општина Штип

На иницијатива на Здружението Форум – Центар за стратешки истражувања и документација Скопје, денес во Големата сала на Општина Штип се оддржа работилница „Стратегија за соработка со граѓанскиот сектор 2021-2025 на Општина Штип“ каде што свое излагање имаше и Градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов. Градоначалникот се обрати кон присутните дека потребата од граѓанскиот сектор…