Увид на градежни активности во населба Железничка

Денес Градоначалникот на Општина Штип Иван Јорданов, на терен направи увид во градежните активности за припрема на асфалтирање на три нови улици во населба Горна Железничка. Градоначалникот заедно со жителите поразговараа и за други градежни активности кои се неопходни за нормално функционирање на оваа населба. Во тековниот период доколку дозволуваат временските услови ќе се продолжи со…