Чиста и зелена околина е должност на секој еден

Здрава, чиста и зелена околина е должност на секој еден! Со максимална поддршка и со заеднички сили Општина Штип заедно со ЈП Исар, како и со помош од нашите пријатели од градежните претпријатија, успеавме да ја исчистиме депонијата во Штип! Завршен е тендерот за обезбедување на депонијата и започнуваме со оградување! Ќе се воспостави контрола…