Асфалтирани улици во населба Баби

Штип се гради и заслужено го носи приматот центар на источна Македонија. Тоа што го ветуваме го реализираме – градиме и рехабилитираме улици заборавени со децении. Во населба Баби, извршивме рехабилитација на улица 6ти Април, 11ти Конгрес, Богомилска и Делчевска. Вредноста на оваа инвестиција изнесува 2.196.216,00 денари. Во населбата изградивме и тротоар на улица Лески.