Средба со градоначалникот на Мармарис во Турција

На покана на Градоначалникот на Мармарис Мехмет Октаи, Градоначалникот Д-р Сашко Николов оствари средба во неговиот кабинет. Мехмет е млад и амбициозен градоначалник во регионот Мугла, со Градоначалникот Д-р Сашко Николов го делат истото мислење, иста цел, цел која ќе овозможи нашите граѓани да учестуваат во политиките кои ги креираат овие градоначалници. Сведоцни сме дека…