Отворен долго очекуваниот аква парк

Го отворивме долго очекуваниот аква парк “АКВАБЕЛА РЕСОРТ” во Штип. Градоначалникот Д-р Сашко Николов присуствуваше на отварањето на аква паркот, заедно со сопственикот Љупчо Манџуков. Освен водените спортски активности, ресортот располага со кошаркарски, одбојкарски и тениски терени, детски катчиња и многу други содржини за рекреација и спортување. Заедно со бизнис секторот продолжуваме со развој на Штип,…