Средба на градоначалникот д-р Сашко Николов со економски советници од МНР

Градоначалникот оствари средба со економските советници при МНР.Ги претставивме погодните услови за странските инвестиции во различни бизнис области, се разговараше за можностите за извоз од страна на компаниите кои веќе работат. Економските советници ги запознавме со можностите и капацитетите за инвестиции и извоз. Сите информации, предлози и идеи произлезени од оваа средба се дел од…