Средба на одбојкарскиот клуб „Штип УГД“ со градоначалникот д-р Сашко Николов

Денес Градоначалникот Д-р Сашко Николов имаше средба со О.К. Штип УГД, кои ја освоија македонската лига. Искрени честитни до младите штипски одбојкари и целиот стручен штаб. Ви посакуваме многу успеси понатаму.