Заврши асфалтирањето на улицата „Д-р Слободан Јовановски“

Асфалтирањето на дел од улицата Д-р Слободан Јовановски заврши, улицата е пуштена во употреба. Вкупната вредност на оваа градежна активност е нешто над 540 илјади денари. Изведувач – Премииум Билдинг – Скопје. Значаен сообраќаен проток за нашата касарна и за НАТО баталјонот. Градежниот бум во Штип продолжува.