Претседателот Пендаровски во посета на Штип

Претседателот Пендсровски денес ја посети модуларната болница во Штип, при што се разговараше за потребата од реформи во здравствениот систем. Градоначалникот го информираше претседателот Пендаровски за состојбата со Ковид 19 во регионот. Ја користиме оваа прилика да испратиме апел до сите граѓани да останат одговорни, да одржуваат дистанца и да не се групираат.