Отворање на модуларната болница во Штип

Денеска е ставена во функција модуларната болница во Штип. Здравјето на граѓаните е и ќе остане наш врвен приоритет. Модуларната болница во Штип ќе биде од исклучителен придонес и за другите градови од Источна Македонија. Апелираме да останете одговорни, да одржувате дистанца, да носите маски и да не се групирате.