Посета на Амбасадорката на Велика Британија, Рејчел Галовеј

Амбасадорката на Велика Британија, Рејчел Галовеј на посета во Општина Штип. Се разговараше за проектите кои општината ги реализира од европските фондови, но и за трговската соработка меѓу Велика Британија и Северна Македонија. Во наредниот период  со тимот на амбасадорката Галовеј ќе соработуваме за да се воспостави онлајн форум со компаниите, а со цел да…