Честитка по повод празникот Богојавление

Градоначалникот на Општина Штип, Д-р Сашко Николов им го честита празникот Богојавление на граѓаните. “Да погледнеме во себе си, да го најдеме најдоброто во нас и несебично да го делиме со другите. Денеска св.Јован во реката Јордан го крсти Исус Христос, и со тоа крштевањето станува  една од светите тајни во христијанството. Овој празник, значи…