Посета на ТППЕ – Штип

Денес, градоначалникот на Општина Штип, Д-р Сашко Николов изврши смотра и увид во работата на ТППЕ – Штип. Општина Штип од бучетот одвои еден милион и триста илјади денари за набавка на нови униформи, заштитни чизми и ракавици.