Прес конференција, Одбележување на 19 декември – „Свети Никола“

Оваа година , за жал церемонијата за доделување на наградите ќе биде скромна и во услови наметнати од состојбите со пандемијата од Ковид 19, а согласно протоколите пропишани од Комисијата за заразни болести,  но тоа ниту малку не ја  намалува свеченоста  на овој чин, а уште помалку  значењето и големината на годинешниве добитници на наградите.…