Увид во работите за поставување на монтажна болница

Денеска в.д. Градоначалникот на Општина Штип, заедно со директорот на Клиничка болница Штип, Ален Георгијев, директорите на јавните претпријатија Стипион и Исар одржаа координативен состанок во врска со тековните активности и обврските на секоја институција во поставување на монтажна болница. Монтажната болница ќе биде поставена над постоечката Киничка болница, со два пристапи. Ќе има четири…