Свечена седница на Совет на Општина Штип

Денеска по повод Денот на ослободувањето на Штип – 8 ноември се одржаа два настани, положување цвеќе на споменикот на револуцијата кај тврдината Исар и online свечена Седница на Совет на Општина Штип. Делегација од Општина Штип и Совет на Општина Штип, предводени од в.д. Градоначалникот и претседателката на Совет положија цвеќе по подов Денот на ослободувањето…