Посета на клонот „Цветови“ во населба Осми Ноември

Денеска в.д. Градоначалникот на Општина Штип, Јане Миланов заедно со заменик шефот на мисијата на Амбасадата на Република Јапонија, г. Такахаши Сатору и директорката Билјана Трајчевска го посетија клонот „Цветови“ на градинката „Астибо“ во населбата Осми Ноември. Амбасадата на Република Јапонија донираше средства во висина од 55.000 евра на детската градинка „Астибо“ кои беа искористени…