Водоводна линија на улица Скоевска во населба Пребег

В.д. Градоначалникот на Општина Штип, Јане Миланов заедно со директорот на ЈП „Исар“, Живко Тасев извршија увид во работните активности за реконструкција на водоводна линија на улица Скоевска во населбата Пребег. Се работи за реконструкција на водоводна линија во должина од 400 метри која беше приоритетно барање на граѓаните во овој дел од градот. „…