Дебата со Локален економски совет на тема „Заедно до социјален дијалог на локално ниво“

Денеска в.д. градоначалникот на Општина Штип, Јане Миланов присуствуваше на дебата заедно со локалниот економски совет на тема: „Заедно до социјален дијалог“ која се одржува во рамки на настанот Текстлијада. Настанот текстилијада се одржува по четврти пат во организација на здружението „Гласен текстилец“, оваа година на тема „Работнички права во време на Корона – Корона…