Честитка по повод Светски ден на наставникот

Заменик градоначалникот, Јане Миланов како просветен работник упати честитка по повод Светскиот ден на учителот, до секој еден чинител на наставниот кадар ширум нашите образовни установи, кој се посветил на оваа одговорна и пред се’ хумана професија. ,,Да се биде наставник, значи да се биде родител и надвор од дома. И другар и педагог. Да…