Посета на заменик претседателот на Владата, Фатмир Битиќи

Во посета на општина Штип денеска беше замник претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи. Заменик претседателот на Владата, Битиќи заедно со замник градоначалникот на Општина Штип, Јане Миланов ја посетија штипската компанија Актива, каде заменик претседателот имаше можност да се запознае со инвестициите на оваа успешна…