Заштитна ограда по течението на река Отиња

Започнато е со поставување на заштитна ограда по течението на реката Отиња, односно по пешачката површина на улицата Кеј Маршал Тито, од градската црква „СВ.Илија“ до Градскиот трговски центар, или во должина околу 925 метри. Се работи за ограда која ќе чини 1,7 милиони денари и ќе биде дополнителна заштита за пешаците кои го минуваат…