Постапка за брана на река Отиња

Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски денеска одржа прес конференција со цел информирање на јавноста за постапката за отпочнување на изградба на најголемиот капитален проект за Штип, брана на река Отиња, во која истакна: „Почитувани, Брана на река Отиња претставува најголемиот капитален проект за Штип, долгогодишна желба на граѓаните, реална потреба за градот. Не би…