Средба со Кристина Ампева, претставник од „Гласен Текстилец“

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски оствари средба со Кристина Ампева од здружението за работнички права „Гласен Текстилец“, во однос на новонастаната состојба и превземените мерки од страна на Општинскиот штаб за заштита и спасување. Институциите, заедно со здруженијата на граѓани и бизнис секторот мораат во овој момент да имаат тесна соработка со цел…