Честитка по повод 1 Мај ден на трудот

Овој ден отсекогаш бил симбол на борбата за работничките права, и на изразувањето работничка солидарност. Поради тоа, 1 Мај силно не потсетува на потребата секојдневно да вложуваме максимални напори за вреднување на трудот и работникот, моторот на нашата економија. Денес повеќе од било кога императив на нашата држава е зачувување на работните места. Затоа продолжуваме…