Пакети со прехранбени продукти и дезинфекциони средства

Општина Штип и Општинскиот штаб за заштита и спасување доби донација, прехранбени продукти и средства за дезинфекција од општествено одговорната компанија КИТ-ГО. Пакетите со овие продукти ќе бидат поделени на социјално загрозени семејства, по утврдени критериуми од општинските институции и центарот за социјални грижи во Штип. „Компанијата КИТ-ГО донира прехранбени прозиводи и средства за дезинфекција…