Пуштање во употреба на мост на река Брегалница

После 65 години локалната власт денес пушта во употреба нов мост на река Брегалница кој ќе го растерети сообраќајниот метеж во градот. Мостот „Иднина“ ги спојува населбите Пребег и Сењак и значително ќе придонесе во олеснување на протокот на работници и студенти од своите домови до работните места или до местата за студирање. На овој…