Новогодишно обраќање на градоначалникот Благој Бочварски

Почитувани штипјани, Пред нас е Новата 2020 година – година на нови предизвици и нови успеси на нашиот град. И во 2020 година ќе продолжиме да работиме како отворена Општина  на реализирањето на мноштво проекти кои ќе придонесат за дополнително зголемување на квалитетот на живеење во Штип. Досега направивме многу. Само во оваа 2019 година…