#мЗаедница пристигна во Општина Штип Македонија

Отсега, благодарение на оваа дигитална платформа, штипјани ќе имаат можност да бидат директно вклучени во унапредувањето и развојот на својата општина но и да: даваат идеи, предлози и забелешки да аплицираат за субвенции да споделуваат идеи, мислења и сугестии Со помошта на #мЗаедница Штип ќе добие, поефикасна и подостапна локална администрација Апликацијата може да ја…