Јапонска донација за ЈЗУ Клиничка Болница Штип

На денешната средба со јапонскиот амбасадор Н.Е. Хиронори Савада ја искажав мојата благодарност за досегашната поддршка и помош од страна на јапонскиот народ за нашата општина, како и можноста за продлабочување на соработката помеѓу двата народи. Благодарение на јапонската амбасада, преку проектите од програмата за мали грантови (GGP), ЈЗУ Клиничка болница – Штип доби нов…