Прес конференција за капитални инвестиции во нашиот град

Денес Градоначалникот Иван Јорданов одржа прес конференција на која истакна дека: Оваа година ќе направиме историски исчекор во висината на капитални инвестиции во нашиот град. И покрај огромните долгови на ЈП Исар, енергетската криза и ограниченоста на годишниот буџет на општина Штип, сепак, нивото на инвестиции успеавме да го проектираме на неверојатни 37% од вкупниот…