Спортист на годината за 2021 година

Во организација на општина Штип и Комисијата за спорт беа доделени признанија на најдобрите и најистакнати спортисти. Признанија добија голем број на пионири, кадети, младинци, сениори, тренери и спортски работници кои несебично го вложуваат целиот свој труд во спортот и во неговото издигнување на највисоко ниво. За спортист на годината на град Штип е избран…