Посета на Средното Општинско училиште “Јане Сандански”

При денешната посета на СОУ “Јане Сандански” , Градоначалникот на Општина Штип,Иван Јорданов, истакна дека неговата визија е секое училиште да има модерни услови за престој на учениците. Во СОУ “Јане Сандански” имаше можност да се запознае со тековните проекти, а со директорката на оваа институција да поразговара за идејата за современ образовен процес. Во…