Посета на Зоо паркот Бриони

Денес Градоначалникот на Општина Штип Иван Јорданов беше во посета на ЗОО паркот Бриони. Напролет ЗОО паркот Бриони ќе биде збогатен со нови животни и содржини, со што штипјани ќе добијат уште поубаво место за забава и одмор од секојдневните обврски.